Kunstadvies

begeleiding, bemiddeling en kunstuitleen

kunstadvies

Wanda Reiff adviseert bedrijven, overheden en instellingen over collectievorming en aankoop van actuele kunst. Daarnaast nam zij zitting in tal van besturen, werkgroepen comités.  Verzorgde rondleidingen op tal van exposities en beurzen zoals TEFAF Maastricht. Ook begeleidt en adviseert zij bij aanbestedingen en overheidsopdrachten aan kunstenaars

begeleiding

Wilt u begeleiding en advies bij de aankoop van een kunstwerk, bij de inrichting van  uw kantoor- of praktijkruimte of uw woning? Als adviseur / bemiddelaar begeleidt ze u bij expositiebezoek  en zorgt dat u goed geïnformeerd bent over het werk, de kunstenaar diens oeuvre, via literatuur of rechtstreeks via de kunstenaar of via experts.

bemiddeling

Wilt u begeleiding bij de aankoop van een kunstwerk, ze brengt u desgewenst in contact met andere collectioneurs, andere experts of als het kan de kunstenaar (atelierbezoek). U krijgt ook praktisch advies, bijvoorbeeld over de plek waar het werk tot zijn recht komt en over zaken als verzekering, transport et cetera.

collectie & kunstuitleen

De eigen collectie bevat uiteenlopend werk van tekeningen van Hans Lemmen tot monumentale werken van Ton Slits, installaties van Lydia Schouten tot multiples van Murakami . Haar eigen collectie is niet te koop, maar ze stelt het werk soms wel beschikbaar als kennismaking met het werk, bij wijze van kunstuitleen.